Pagina's

vrijdag 28 oktober 2011

GLOSSYBOX lanceert uniek beautyconcept in Nederland

Het vernieuwende concept GLOSSYBOX is tot vreugde van beautyfans in Nederland geïntroduceerd. GLOSSYBOX biedt haar abonnees een unieke manier om door het overweldigende productaanbod van cosmetica te navigeren. Vanaf nu geen dilemma’s meer bij het kiezen, want consumenten krijgen de mogelijkheid producten eerst uitgebreid te testen voordat ze besluiten tot een aankoop over te gaan.

De populaire service is de nieuwste trend in de internationale beauty scene en eerder dit jaar succesvol geïntroduceerd in onder meer Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Korea en Brazilië.

Iedere maand stuurt GLOSSYBOX haar abonnees vijf zorgvuldig geselecteerde cosmetica miniaturen in een prachtige doos om thuis uit te proberen. GLOSSYBOX werkt samen met zowel internationaal gerenommeerde merken uit het luxe-segment als ook met trendy niche-merken. Beauty liefhebbers in Nederland kennen GLOSSYBOX intussen al via de bekende sociale netwerken en wachten met spanning de eerste Nederlandse GLOSSYBOX af.

Op de website www.glossybox.nl kunnen beauty liefhebbers zich inschrijven voor de eerste gelimiteerde oplage die in november verschijnt.


GLOSSYBOX CONCEPT


  • Meld u nu aan voor GLOSSYBOX en ontvang iedere maand 5 cosmetica miniaturen van exclusieve merken.
  • Maak uw persoonlijke beautyprofiel aan op de site en wij zullen op basis daarvan proberen de producten aan uw smaak en wensen aan te passen.
  • U kunt nieuwe parfums, make-up, bodyproducten en andere verzorgingsproducten van bekende en niche merken comfortabel thuis uitproberen.
  • Uw feedback wordt beloond. Geef uw mening over de producten die u heeft uitgeprobeerd. Zo kunt u van de voordelen van onze GLOSSYDots profiteren.
  • Mis het niet! Onze nieuwsbrief houdt u op de hoogte van het laatste nieuws uit de beauty wereld.

GLOSSYBOX ABONNEMENT


  • Exclusieve producten en merken comfortabel thuis uitproberen
  • GLOSSYBOX met daarin 5 beauty miniaturen ontvangen
  • Iedere maand opzegbaar
  • EUR 10 per maand plus EUR 2.50 verzendkosten


2 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Ik vind het een leuk concept.
Liefs, xxx

Unknown zei

hele coole fotos

XO, Carmen
www.mydailyfashiondosis.blogspot.com

Een reactie posten