Pagina's

maandag 10 oktober 2011

MardyMakeUpShop.nl

MardyMakeUpShop.nl  is een leuke make-up shop waar ik weleens wat bestel. De spulletjes die ze verkopen zijn allemaal niet zo duur, en ze hebben handige tools. Waar het in hun shop vooral om draait zijn het versieren van de nagels. Nagellakwielen, stripers, dottingtools en versiering voor je nagellak je kunt het hier allemaal vinden.
 
Dit vertellen ze zelf over hun webshop.
MardyMakeUpShop.nl is gestart in feb. 2010 en wij verkopen nagellak, make-up, nail-art en sieraden voor lage prijsjes. Wij bieden snelle service en goede producten aan onze klanten. Iedere klant krijgt bij hun bestelling een gratis attentie. Tevens verpakken wij de breekbare producten goed in met bubbeltjes en dan alle producten in leuke zakjes.
De klanten kunnen makkelijk via iDeal, paypal en vooraf overmaken betalen, ook kunnen klanten hun bestelling komen ophalen in onze winkel.
 
Wij hebben sinds 1 juli naast de webshop ook een echte winkel in Loosdrecht. Daar verkopen wij nog meer dan dat er op onze webshop staat.
Winkel:
Mardy's Nail & Make-Up Shop
Nootweg 89A
1231 CS Loosdrecht
Openingstijden:

Dinsdag t/m Vrijdag 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00


Verder ben ik zelf erg tevreden over de service van de webshop. Je krijgt je bestelling snel toegezonden en ik heb nog nooit meegemaakt dat er iets mis is gegaan. Wat bij andere webshops weleens het geval is geweest. Dus ben je op zoek naar leuke nagel spulletjes. Neem dan eens een kijkje op http://www.mardymakeupshop.nl/ en misschien vind je dan wat leuks.

Liefs

1 opmerking:

beautyforgirls zei

Wat een leuke webshop.
Liefs, xxx

Een reactie posten