Pagina's

maandag 8 augustus 2011

All about the Perfect Red Lip!

Hi everyone, hier mijn eerste post op Beauty and Style.
Enjoy it!
xoxo Kim
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bij rode lippen denk je aan vrouwen zoals Marilyn Monroe: sexy, verleidelijk en glamourous! Het is een klassieke look die altijd In Style is, maar vraagt wel om precisie! Een egale teint en een rustige oogmake-up zijn een must. Gebruik op de ogen alleen wat mascara en een mooie strakke eyeliner. Het mooiste effect krijg je wanneer je eerst een matte oogschaduw aanbrengt in de kleur van je huid, zo egaliseer je bijvoorbeeld adertjes op de ogen waardoor je een rustiger effect creƫert. Kies een roodtint die mooi bij je huidskleur past want niet iedere rood zal bij je passen.
Over het algemeen zijn er 2 type huidtonen, warm of koel. Koele huidtinten zijn vaak wat bleker en verbranden wat sneller in de zon, bij deze huidtint heb je een roze ondertoon. Bij jou staan roze/rood, kersen/rood, donkerrood en rode tinten met een blauwe ondertoon mooi.

Warme huidtinten zijn vaak wat donkerder worden snel bruin, dan heb je een gele ondertoon. Bij jou staan oranje/rood, goud/rood, tomaten/rood en bruinrode tinten mooi.
De rode kleur van lipstick accentueert je lipvorm, zorg ervoor dat deze strak is door eerst een lippotlood te gebruiken in dezelfde rode tint als de lipstick. Vervaag het liplijntje een beetje met een wattenstaafje voor een minder streperig effect. Wil je voor een chic en klassiek look gaan kies dan voor een matte lipstick, deze blijft ook nog eens goed zitten! Gebruik een gloss voor meer volume wanneer je wat smallere lippen hebt.
Een lipstick is vaak vrij dekkend en daardoor ook opvallend, mocht je je daar niet prettig bij voelen probeer dan eens een rode lipgloss of breng de rode lipstick aan met je vingers, gebruik daarbij deppende bewegingen, zo krijg je een natuurlijker effect.
TIP: Wanneer je een lipstick wilt testen in de winkel maar je hebt geen zin om het op de lippen te doen, breng hem dan op je vingertoppen aan, deze kleur komt dicht in de buurt van je lippen.


Cool ondertoon (red lips) VS Warm ondertoon (red lips)



Ook te lezen op mijn eigen blog :
Make up, beauty and Fashion Blog. With How-to video's, tips and tricks and even more! Check it out now!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten